Aukioloajat: Ma-To 17.00-20.00

Sisäänpääsy ovikortilla: Ma-Su 05.00-24.00

Maanantai

18.00-18.45 BODYPUMP®

19.00-20.00 FIRM

Tiistai

17.20-18.10 COCKTAIL

18.30-19.45 JOOGA

19.00-20.00 KUNTOSALITREENI

Keskiviikko

17.15-17.45 BODYPUMP®

17.45-18.15 KEHONHUOLTO/LIIKKUVUUS

18.30-19.30 VOIMAX

Torstai

17.15-18.30 MIMMIT TREENAA

19.00-20.00 BODYPUMP®

Perjantai

17.15-18.00 FIRM45

18.05-18.35 KEHONHUOTO/LIIKKUVUUS

Lauantai

10.00-11.00 KUNTOSALI CIRCUIT

Sunnuntai

17.00-18.00 TOIMINNALLINEN TAPATA

Muutokset tuntien aikatauluissa ovat mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan ensisijaisesti Instagramissa ja Facebookissa. Varausjärjestelmässä, Vellossa,  on aina voimassa oleva tieto.

https://vello.fi/strongskuntokeskus/

RYHMÄLIIKUNNAN KÄYTÄNNÖT:

  • Tunnit varataan sähköisen järjestelmän kautta: https://vello.fi/strongskuntokeskus/. Suosittelemme varaamaan tunnin ajoissa, näin varmistat pääsyn haluamallesi tunnille.

  • Mikäli haluamasi tunti näyttääkin olevan täynnä, voit ilmoittautua kyseiselle tunnille jonoon. Paikan vapauduttua, sinulle tulee vahvistus tunnille pääsystä sähköpostiisi. Muistathan siis tarkistaa sähköpostisi tunti ennen jumpan alkua.

  • Jos et pääsekään osallistumaan varaamallesi tunnille, muista perua varaus järjestelmään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Näin jonossa olijat saisivat tiedon tunnille pääsystä mahdollisimman aikaisin. Perumattomasta jumpasta perimme käyntimaksun.

  • Tule varaamallesi tunnille vain terveenä.

  • Olethan ajoissa paikalla, niin että tarvittavat välineet on noudettu ennen tunnin alkua.

RYHMÄLIIKUNTOJEN KUVAUKSET

Bodypumb

BODYPUMP® on Les Millsin alkuperäinen ryhmäliikuntatunti, joka on yksi maailman suosituimmista ja syykin on selvä. Tunti perustuu perusliikkeisiin, unohtamatta eristäviä liikkeitä.  Sen tarkoitus on muokata ja vahvistaa nopeasti koko kehoa sekä kehittää lihaskestävyyttä.

Tunnilla ei ole askelsarjoja, mutta musiikki on mukaansa tempaavaa ja liikkeet suoritetaan musiikin tahtiin. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti sopii hyvin eri tasoisille liikkujille.

Harjoittelu on monipuolista ja haastavaa! Tunnin yksinkertaisuus tekee aloituksen helpoksi. Ohjelma vaihtuu 3 kk välein. Meillä on ohjelmistossa 55, 45 sekä 30 minuutin ohjelmat.

FIRM

Yksi kuntokeskuksemme suosituimmista omista tunneista. Miksi? Tätä on ehkä kysyttävä asiakkailtamme, mutta Firm on tunti, jonka ohjelma uusitaan n. 6 viikon välein.   Se sisältää perus- ja yhdistelmäliikkeitä askeltaen tehtävän lämmittelyosuuden jälkeen. Lihaskuntoliikkeet tehdään pääsääntöisesti 3:n liikkeet pattereissa, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Ja ehkä tunnin viehätys onkin yllätyksellisyys, sillä ohjelmaan pyritään ujuttamaan joku haastavampi liike tai jopa kokonainen patteri.

Positiivista palautetta ja keskusteluakin saa musiikki, jonka valintaan asiakkaat pääsevät vaikuttamaan ennen uuden ohjelman julkaisua. Tunnilla käytetään välineinä mm. käsipainoja, painotankoa sekä step-lautaa. Tunnin rankkuuteen vaikuttavat itse valittavat painot. Kesto 60 minuuttia.

FIRM45

Tai asiakkaiden kesken PerjantaiFirm, sillä tunti aloittaa viikonlopun. Tehokas, 4×3 liikkeen pattereissa tehtävä lihaskunto osuus, 30 sekunnin aikaa vastaa, haastaa ja antaa mahdollisuuden rakentaa itselle sopivan kokonaisuuden. Ohjelma vaihtuu 6 viikon välein ja asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa tunnilla soitettavaan musiikkiin. Perinteisesti musiikki on kotimaista. Samalla maksulla sinulla on mahdollisuus jäädä 30 minuutin Kehonhuollon tunnille.

Kehonhuolto/liikkuvuus

Oman kehon painolla panostetaan liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin sekä venyttelyyn. Keskitytään rentoutumaan ja venyttämään kiristäviä lihaksia. 30 minuutin tunti sopii loistavaksi kaveriksi BODYPUMP®30-tunnille tai Perjantai Firm45:n jatkoksi.

Cocktail

Kuten jo nimikin kertoo, tunti on iloinen sekoitus tehokasta askellusta laudalle sekä maltillisemmin tehtyä lihaskuntoharjoittelua.

Nämä osiot vuorottelevat. Halutessa saat sykettä nostettua askellusosuuksilla, mutta huomattavasti rauhallisempi tempo, mahdollistaa lihaskuntopätkillä isompienkin painojen käytön. Keskitytään isoihin perusliikkeisiin sekä niiden tekniikoihin. Kesto 50 minuuttia.

Jooga

Tunneillani pyrimme saamaan kehon hyvään hallintaan sekä mielen rauhalliseksi. Hengityksen tahtiin tehtävät liikkeet vahvistavat kehoa ja tuovat lisää liikkuvuutta. Tunneilla tärkeänä osana ovat myös hermostoa rauhoittavat harjoitukset. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo jonkin aikaa jooganneille. Mukana on hyvä olla vesipullo ja tyyny tai muu koroke, jonka päällä istua sekä loppurentoutukseen lämpimämpää vaatetta, sekä oma jumppa/joogamatto.

VoiMax

Tunti, jolla jokainen määrittelee itse vastuksen ja toistomäärän. Kunnon lämmittelyn jälkeen on 3 x 8 minuutin työosuudet sekä loppuun rentouttava venyttely. Liikepattereiden liikkeissä on huomioitu koko keho. Isoja lihas ryhmiä, moninivelliikkeitä, liikkeitä oman kehonpainolla ja sykkeen nostoja, tästä saadaan tehokas treeni. Kokonaiskesto 60 minuuttia.

Mimmit treenaa

Kuntosaliryhmä, jonka tavoitteena on voiman kasvattaminen. Päälihasryhmät, isoilla liikkeillä. Jokainen saa alkuun 1 -jakoisen kuntosaliohjelman. Huom! ohjelma ei ole henkilökohtaisesti räätälöity vaan kaikille sama. Toki, jos sinulla on oma ohjelma, jota haluat tällä tunnilla noudattaa, olet silti tervetullut.

Opetellaan tavoitteellisuutta, tekniikkaa, sarjojen tauotusta jne. Tälle tunnille voit ilmoittautua mukaan milloin vain. Oikea hetki tavoitteellisen treenaamisen aloittamiseen on nyt.

Tule tunnille niin, että olet valmiiksi lämmitellyt ennen tunnin alkua valitsemallasi lämmittely laitteella. Tunti on kuntosalilla, mutta sali on vapaasti muidenkin käytössä.

Mimmit treenaa

Ohjattu salitreeni kuntosalilla. Tarkoitus oppi käyttämään salin laitteita monipuolisesti sekä oikein. Etukäteen mietityt liikkeet ja ne suoritetaan pienissä ryhmissä kulloisenkin teeman mukaan. Tunnille voi tulla ilman minkäänlaista kokemusta kuntosalilla käymisestä. Tunnilla treenataan pilke silmäkulmassa eli tosissaan, muttei totisena.

Kuntosali Circuit

Kuntosali Circuit on kuntosalilaitteilla, irtopainoilla sekä kehonpainolla tehtävä kiertoharjoittelutunti, jolla parannetaan lihaskestävyyttä. Tunnilla opastetaan laitteiden käyttäminen sekä liikkeiden oikea suoritustekniikka. Tunti sisältää alku- ja loppuveryttelyn.

Kuntosali Circuit

Lämmittely, jonka jälkeen tehokas harjoitus, jossa vuorottelevat lihaskunto- sekä aerobinen harjoittelu. 5-7 liike paria. Jokaiselle löytyy liikkeistä sopiva versio. Lopussa kehonhuoltoa ja palauttavia venyttelyjä. Kesto 60 minuuttia.